Hvor?

Håp i Havet-konferansen arrangeres årlig ved Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet

I år vil konferansen foregå digitalt.

}

Når?

Håp i Havet 2021 skal holdes 17 og 18. februar!

Transport

Buss: Bussrutene i Tromsø. Rute 20, 21, 33 og 34 går hyppigst mellom sentrum og universitetet.

Drosje: Tromsø Taxi (tlf.: 03011) eller Din Taxi (tlf.: 02045).

Parkeringsmulighetene ved UiT er begrenset, kom derfor tidlig eller benytt kollektiv transport. For mer informasjon om parkeringsmuligheter følg denne linken:

http://uit.no/parkering

Påmelding

Håp i Havet er en fagkonferanse som arrangeres årlig ved UiT Norges arktiske universitet. Dette er det 19. året konferansen går av stabelen, og fokuset er fortsatt det samme: de endeløse mulighetene langs kysten og i havet.

Formålet med konferansen er å inspirere deltagerne til å engasjere seg i kysten, havet og nordområdene. Gjennom å skape en arena for utveksling av erfaring, kunnskap og idéer har konferansen bidratt til dette. Da spesielt på områder knyttet til bærekraft, miljø og utfordringer knyttet til menneskers bruk av kystens ressurser.

Konferansen arrangeres av studenter ved fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi (BFE). I tillegg er næringslivet, forskningsmiljøet og politiske aktører sterkt representert. Dette gir konferansen en sjelden mulighet til å aktualisere temaer som løftes frem, ovenfor et bredt spekter av fagområder. Om du er elev ved VGS, student/ansatt ved et universitet, eller generelt interessert i sjømatnæringen bør du delta på konferansen!

Konferansen vil bli avholdt onsdag 17. og torsdag 18. februar. Koronasituasjonen har imidlertid satt en stopper for den tradisjonsrike banketten som har brukt å være på kveldstid i etterkant av konferansen. 

Trykk her for billett!

Speed-dating

I år som i fjor arrangerer vi speed dating for (enkelte) deltakere under Håp i Havet! På grunn av koronasituasjonen vil det foregå digitalt. Det går ut på at hver deltaker får muligheten til å snakke med representanter fra en bedrift i 4 minutter før du går videre til neste bedrift. Dette vil være en ypperlig mulighet for intervjutrening, samt en unik kontakt med næringslivet, og kanskje en framtidig jobb? Vi vet at flere av bedriftene trenger nyutdannede studenter nå og i fremtiden.

Trykk her for påmelding, så blir du kontaktet om du har fått plass til årets speed dating.

Vel møtt! 

Bedrifter som deltar i 2021: