Praktisk informasjon

Transport

Buss

Planlegg din bussreise i Tromsø her. Rute 20, 21, 33, og 34 går hyppigst mellom sentrum og universitetet.

Parkering

Parkeringsmulighetene ved UiT er begrenset, kom derfor tidlig eller benytt kollektiv transport. Mer informasjon om parkeringsmuligheter finner du her.

Drosje

Tromsø Taxi (tlf.: 03011) eller Din Taxi (tlf.: 02045).

Finn frem

Onsdagens program foregår på Norges Fiskerihøgskole, og på torsdag møtes vi på Teorifagsbygget Hus 1 før det hele avsluttes med en bankett på Radisson Blu Hotel.

Norges Fiskerihøgskole

Muninbakken 21, 9019 Tromsø

Finn frem på Mazemap.

Teorifagsbygget Hus 1

Huginbakken 22, 9019 Tromsø

Finn frem på Mazemap.

Radisson Blu Tromsø

Sjøgata 7, 9259 Tromsø

Finn frem på Google Maps.

Speed-dating

Hva er speed dating og mastermingling?

Speed dating er et tilbud til studenter som ønsker å komme i kontakt med bedriftene. Her får studentene muligheten til å snakke med bedrifter og bli kjent med representantene gjennom 4-minutters samtaler.

På masterminglingen får du muligheten til å møte bedriftene igjen og bli kjent under en mindre formel tilsetning. Kanskje du møtte en bedrift på speed-date som virket særlig interessant, og ønsker å ta opp tråden med senere? Under mastermingling vil det også serveres aperitif til deltakere.

Hvem kan delta?

Masterstudenter og siste års bachelorstudenter vil prioriteres i deltakelse på speed date og mastermingling. Ved ledig kapasitet vil også andre studenter inviteres til å delta.

Studentene som får delta blir valgt ut basert på studieår.

Hvordan melder jeg meg på?

Påmelding til speed date og mastermingling gjøres via påmeldingsskjemaet til konferansen. Her vil du få alternativet om å melde din interesse for å delta. Dersom det er ledig plass vil du få beskjed når konferansen nærmer seg.

Bedrifter 2023