Hvor?

Håp i Havet konferansen arrangeres årlig ved Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet

}

Når?

Håp i Havet 2020 skal holdes 12 og 13 februar!

Transport

Buss: Bussrutene i Tromsø. Rute 20, 21, 33 og 34 går hyppigst mellom sentrum og universitetet.

Drosje: Tromsø Taxi (tlf.: 03011) eller Din Taxi (tlf.: 02045).

Parkeringsmulighetene ved UiT er begrenset, kom derfor tidlig eller benytt kollektiv transport. For mer informasjon om parkeringsmuligheter følg denne linken:

http://uit.no/parkering

Påmelding

Håp i Havet er en fagkonferanse som arrangeres årlig ved UiT Norges arktiske universitet. Dette er det 18. året konferansen går av stabelen, og fokuset er fortsatt det samme: de endeløse mulighetene langs kysten og i havet.

Formålet med konferansen er å inspirere deltagerne til å engasjere seg i kysten, havet og nordområdene. Gjennom å skape en arena for utveksling av erfaring, kunnskap og idéer har konferansen bidratt til dette. Da spesielt på områder knyttet til bærekraft, miljø og utfordringer knyttet til menneskers bruk av kystens ressurser.

Konferansen arrangeres av studenter ved fakultet for Biovitenskap, fiskeri og økonomi, men er for alle studenter ved UiT Norges arktiske universitet. I tillegg er næringslivet, forskningsmiljøet og politiske aktører sterkt representert. Dette gir konferansen en sjelden mulighet til å aktualisere temaet som løftes frem, ovenfor et bredt spekter av fagområder.

Konferansen vil bli avholdt onsdag 12. og torsdag 13. februar. Onsdagens opplegg skjer på Norges fiskerihøgskole på UiT, mens torsdagens opplegg vil skje på Teorifagbygget 1, med bankett på Clarion Hotel The Edge på kvelden.

HiH-styret anbefaler dere å ikke sitte på gjerdet med billetter, da det ikke er så mange igjen.

Trykk her for billett!

Speed-dating

Årets speed-dating vil foregå på Fiskerihøgskolen 12.februar. Det går ut på at hver deltaker får muligheten til å snakke med representanter for en bedrift i 4 minutter før du går videre til neste bedrift. Dette vil være en ypperlig mulighet for intervjutrening, samt en unik kontakt med næringslivet, og kanskje en framtidig jobb? Under her kan du se utvalget av bedrifter som deltar på årets speed-dating. Påmelding gjøres via hoopla.

Vel møtt!

Bedrifter som deltar